Lidt om mig

Som certificeret ID-Psykoterapeut har jeg en 4-årig teoretisk og praktisk uddannelse bag mig. Heri indgår også et langt psykoterapeutisk terapiforløb.

Jeg er stresscoach, går løbende i supervision, samt bevæges, berøres og beriges på diverse psykoterapeutiske opfølgningskurser og seminarer.

Ud over det….

Er jeg mor til to dejlige voksne børn, jeg er datter og søster. Korsanger og tangodanser, samt så meget andet.

Min livserfaring omhandler bl.a. mine forældres skilsmisse, min egen skilsmisse, at miste en forældre og at leve med og igennem, angst og fødselsdepression. Jeg har også et personligt kendskab til stress, hvordan det føles at blive sat helt til vægs og hvad der skal til, for at komme gennem stressen med ny styrke og glæde.

 

”Stik imod hvad man skulle forvente, kan man ikke gavne sig selv uden at gavne andre.
Hvad enten vi vil eller ej, står vi i forbindelse med hinanden alle sammen, og det er umuligt kun at tage vare på sin egen lykke.”

Hans Hellighed Dalai Lama

Relationer

I dag er jeg dybt optaget af den betydning relation har i vores liv.

Vi skabes i relation og vi formes i relation. Den omsorg og det nærvær der er til stede eller ikke til stede fra det øjeblik vores eksistens starter, ligger til grund for den tilknytningsform vi får i livet. Og fra det fundamentet skaber vi kontakt.  Rækker vi ud i tillid til at blive mødt eller rækker vi ud i frygt? Rækker vi overhovedet ud?

Jeg ser, både personligt og som psykoterapeut, efter de muligheder der viser sig når vi begynder at blive mere bevidste omkring den måde vi er i livet på og hvordan vi lever vores liv. Når vi inderligt ønsker at møde os selv på en kærlig og nænsom måde og derigennem henholdsvis heler gamle sår og åbner op for nye muligheder, nye valg.

Angst

Mit arbejdsliv begyndte i restaurationsbranchen hvor jeg gennem tilberedelse af buffeter og de smukkeste desserter bevægede mig over i kontrol af fødevarer og siden til medicinal industrien som laboratorietekniker.

Undervejs fik jeg en søn, en fantastisk oplevelse og fuldstændig overvældende følelsesmæssigt. Jeg bevægede mig fra den dybeste kærlighed til overvældende angst i fast cyklus.

 

 

 

 

 

Hvor oplever vi

På et tidspunkt stødte jeg på en liste med 20 punkter der skulle vise om man havde en fødselsdepression. Jeg kunne sige ja til de 19, nej til det sidste der handlede om ikke at kunne mærke kærlighed til sit barn. Jeg elskede ham inderligt, om end jeg frygtede stort set alt omkring ham. Hvad kunne der ikke gå galt.. Men stadig, det var jo et nej, så derfor kunne jeg selvfølgelig ikke have en fødselsdepression.

Ganske langsom gik det alligevel op for mig at jeg havde brug for hjælp. Fødselsdepressionen blev derfor mit første møde med terapien og dybest set baggrunden for, at jeg i dag arbejder med det som for mig er det fundamentale i livet:

– Hvor oplever vi – og hvad skal der til for, at vi føler os mest i live, mest i kontakt med os selv. Hvor er vi mest autentiske og hvor skaber vi de optimale møder mellem os selv, vores nærmeste og det samfund vi lever i.

CV

 • Restaurationsbranchen/Medicinalindustrien indtil 2007
 • ID-Psykoterapeut 2009
 • Spirituel mentor 2011
 • Fysiurgisk Sportsmassør 2012
 • Stresscoach 2016
 • Grundforløb, Relationel biologisk traumeterapeut 2016
 • Overbygning, Relationel biologisk traumeterapeut 2017
 • Efteruddannelse, Psykoterapi, bevidsthed og seksualitet 2017

Andet

 • Energigruppe hos Mette Knudsen
 • Workshop ”Livets Mandala” v/Richard Moss
 • Traumeworkshop v/ Peter Levine